My title page contents
GALLERY​​​​
Every item in the Gallery is for sale.
If you are interested in purchasing one please contact us through our email:  [email protected] or 410-227-7773

 We are always adding new pictures of items - pleast stop by often to checkthem out.
  1. Compressed Apple Tree Twiggs
    Compressed Apple Tree Twiggs
  2. Real Rattle Snake with Black Ebony Wood
    Real Rattle Snake with Black Ebony Wood
  3. Box Elder Burl Wood with Stainless Steel Body
    Box Elder Burl Wood with Stainless Steel Body
  4. Pine Cone Inlay
    Pine Cone Inlay
  5. Rainbow Burl Combination
    Rainbow Burl Combination
  6. Rainbow Burl Combination
    Rainbow Burl Combination
  7. Burl Mix
    Burl Mix
  8. Real Rattle Snake Skin
    Real Rattle Snake Skin
  9. Blue Ice Casting
    Blue Ice Casting
  10. Stabilized Buckeye Burl
    Stabilized Buckeye Burl
  11. Apple Wood
    Apple Wood
  12. Title
    Title
  13. Apple Wood Fountain Pen Magnetic Cap
    Apple Wood Fountain Pen Magnetic Cap
  14. Australian Banksia Pod
    Australian Banksia Pod
  15. Sold - #151 - Over Under Shot Gun - Jack Daniels - $75
    Sold - #151 - Over Under Shot Gun - Jack Daniels - $75
  16. #178 - Sierra Twist Pen - Elegant Lady Black Gunmetal - Reeves and Silver Pheasant - $178
    #178 - Sierra Twist Pen - Elegant Lady Black Gunmetal - Reeves and Silver Pheasant - $178
  17. #164 - Gun Metal - Lady Pheasant - $116
    #164 - Gun Metal - Lady Pheasant - $116
  18. Sold - #167 - 30 Caliber Bolt Action - Ringneck Pheasant - $111
    Sold - #167 - 30 Caliber Bolt Action - Ringneck Pheasant - $111
  19. Sold - #172 - Triton Gold Bethlehem Olive Wood - $87
    Sold - #172 - Triton Gold Bethlehem Olive Wood - $87
  20. Sold - #176 - Cigar Twist Pen Gold and Gunmetal Silver Pheasant Lady Pheasant - $111
    Sold - #176 - Cigar Twist Pen Gold and Gunmetal Silver Pheasant Lady Pheasant - $111
  21. #166 - Bolt Action Chrome Jim Beam Barrel - $71
    #166 - Bolt Action Chrome Jim Beam Barrel - $71
  22. #166 - Bolt Action Chrome Jim Beam Barrell - $71
    #166 - Bolt Action Chrome Jim Beam Barrell - $71
  23. #182 - Jr. Abraham Chrome & Black TI Roller Ball Cocobolo Wood - $141
    #182 - Jr. Abraham Chrome & Black TI Roller Ball Cocobolo Wood - $141
  24. Sold - #185 - 30 Cal Bolt Action Chrome Authentic Alaskan Artic Moose Poop - $77
    Sold - #185 - 30 Cal Bolt Action Chrome Authentic Alaskan Artic Moose Poop - $77
  25. #177 - Tricor Fountain Pen Leopard - $88
    #177 - Tricor Fountain Pen Leopard - $88
  26. Sold - #192 - Sierra Gunmetal Fiber Lady Pheasant Black Feathers - $99
    Sold - #192 - Sierra Gunmetal Fiber Lady Pheasant Black Feathers - $99
  27. #196 - Magentic Vertex Rollerball/Ceramic Gunmetal - Black Buffalo Horn - $71
    #196 - Magentic Vertex Rollerball/Ceramic Gunmetal - Black Buffalo Horn - $71
  28. #209 - Jr. Gent II Rodium and Black Pheasant Mix - $172
    #209 - Jr. Gent II Rodium and Black Pheasant Mix - $172
  29. Sold - #199 - Sierra Carbon Fiber Chrome Reeves Pheasant Mix - $114
    Sold - #199 - Sierra Carbon Fiber Chrome Reeves Pheasant Mix - $114
  30. Sold - #201 - Baron Fountain Pen Silver Plated Cocobolo Wood - $79
    Sold - #201 - Baron Fountain Pen Silver Plated Cocobolo Wood - $79
  31. #201 - Baron Fountain Pen Silver Plated Cocobolo Wood - 2 pieces
    #201 - Baron Fountain Pen Silver Plated Cocobolo Wood - 2 pieces
  32. #177 - Jr. Gantz Titanium and Gold Fountain Pen 7M Rattler Cane Snake and Black Buffalo - $178
    #177 - Jr. Gantz Titanium and Gold Fountain Pen 7M Rattler Cane Snake and Black Buffalo - $178
  33. Sold - #79 - Sierra Twist Pen Legend Gunmetal and Rhodium LY Pheasant and Mallard - $115
    Sold - #79 - Sierra Twist Pen Legend Gunmetal and Rhodium LY Pheasant and Mallard - $115
  34. #80 - Sierra Twist Pen Black Chrome and Statin Lady Pheasant Dyed and Reeves - $108
    #80 - Sierra Twist Pen Black Chrome and Statin Lady Pheasant Dyed and Reeves - $108
  35. #181 - Jr. Abraham Chrome and Black TI Rainbow Burl with Pinecone - Fountain Pen - $161
    #181 - Jr. Abraham Chrome and Black TI Rainbow Burl with Pinecone - Fountain Pen - $161
  36. #92 - Gatsby Burnt Cooper - $42
    #92 - Gatsby Burnt Cooper - $42
  37. #95 - Twist Pen Gatsby Belle Wood - $42
    #95 - Twist Pen Gatsby Belle Wood - $42
  38. Sold - #97 - Vertex Fountain Pen Gun Metal Wenga Wormed - $71
    Sold - #97 - Vertex Fountain Pen Gun Metal Wenga Wormed - $71
  39. #103 - Polaris Twist Pen Gunmetal Ballpoint - Olive Wood - $44
    #103 - Polaris Twist Pen Gunmetal Ballpoint - Olive Wood - $44
  40. Sold - #126 - Mini 30 Cal Bolt Action Gold - Kalalox - $66
    Sold - #126 - Mini 30 Cal Bolt Action Gold - Kalalox - $66
  41. Sold - #165 - Jr. Abrahan - Cocobolo - $145
    Sold - #165 - Jr. Abrahan - Cocobolo - $145
  42. #165 - Jr. Abrahan - Cocobolo - 2 pieces
    #165 - Jr. Abrahan - Cocobolo - 2 pieces
  43. Sold - #169 - Atrax Twist Gold Diagnal Cut - Zebra - $62
    Sold - #169 - Atrax Twist Gold Diagnal Cut - Zebra - $62
  44. #142 - Elegant Gold Gun Metal - King Wood - $53
    #142 - Elegant Gold Gun Metal - King Wood - $53
  45. #83 - Jr. Elite Rhodium & 22kt Ceramic Tip - Bits and Pieces - $137
    #83 - Jr. Elite Rhodium & 22kt Ceramic Tip - Bits and Pieces - $137
  46. #83 - Jr. Elite Rhodium & 22kt Ceramic Tip - Bits and Pieces - 2 pieces
    #83 - Jr. Elite Rhodium & 22kt Ceramic Tip - Bits and Pieces - 2 pieces
  47. Sold - #132 - Knurl Twist Pen Ballpoint - Red Heart Wood - $46
    Sold - #132 - Knurl Twist Pen Ballpoint - Red Heart Wood - $46
  48. Sold - #98 - Twist Pen Statin - Gatsby King Wood - $53
    Sold - #98 - Twist Pen Statin - Gatsby King Wood - $53
  49. Sold - #96 - Twist Pen Gun Metal - Gatsby Cocobolo - $42
    Sold - #96 - Twist Pen Gun Metal - Gatsby Cocobolo - $42
  50. #81 - Jr. Elite Gold & Gunmetal Ceramic Tip Coco Bolo - $136
    #81 - Jr. Elite Gold & Gunmetal Ceramic Tip Coco Bolo - $136
  51. Sold - #94 - Acrylic Checker Board Gatsby Belle Wood - $42
    Sold - #94 - Acrylic Checker Board Gatsby Belle Wood - $42
  52. Sold - #143 - Sallfish Gold Twist Gun Metal Gatsby - $85
    Sold - #143 - Sallfish Gold Twist Gun Metal Gatsby - $85
  53. #82 - Altrax Ballpoint Pen Chrome - Curly Coa - $57
    #82 - Altrax Ballpoint Pen Chrome - Curly Coa - $57
  54. SOLD #205 - Atrex Chrome Finish Ballpoint - Black/White Ebony - $57
    SOLD #205 - Atrex Chrome Finish Ballpoint - Black/White Ebony - $57
  55. SOLD #197 - Magnetic Vertex Rollerball/Ceramic Gunmetal - Jack Daniels - $68
    SOLD #197 - Magnetic Vertex Rollerball/Ceramic Gunmetal - Jack Daniels - $68
  56. #187 - Jr. Fountain Pen Silver/24 kt Golden Pheasant - $181
    #187 - Jr. Fountain Pen Silver/24 kt Golden Pheasant - $181
  57. #189 - Prairie Rattlesnake Sierra Gunmetal Carbon Fiber Twist Pen - $106
    #189 - Prairie Rattlesnake Sierra Gunmetal Carbon Fiber Twist Pen - $106
  58. #208 - Jr. Abraham Chrome/Gold Reeves Mix Black Pheasant Background - $185
    #208 - Jr. Abraham Chrome/Gold Reeves Mix Black Pheasant Background - $185
  59. 2 piece view of pen and display
    2 piece view of pen and display
  60. #163 - Gun Metal Bold Timber Rattle Snake - $108
    #163 - Gun Metal Bold Timber Rattle Snake - $108
  61. SOLD #186 - Fountain Pen - Stimson Python Skin (Australia) Pen - $145
    SOLD #186 - Fountain Pen - Stimson Python Skin (Australia) Pen - $145
  62. See #191 - two piece view
    See #191 - two piece view
  63. Sold - Lady Pheasant
    Sold - Lady Pheasant
  64. #207 - Jr. Stateman Fountain Pen Rhodium Black Titanium Lady Pheasant/Reeves Mix - $191
    #207 - Jr. Stateman Fountain Pen Rhodium Black Titanium Lady Pheasant/Reeves Mix - $191
  65. SOLD #188 - Sierra Southwest Carpel Python Carbon Fiber/Chrome - $114
    SOLD #188 - Sierra Southwest Carpel Python Carbon Fiber/Chrome - $114
  66. Sold - Reeves Pheasant
    Sold - Reeves Pheasant
  67. Sold - Ringneck Pheasant Feather Pen
    Sold - Ringneck Pheasant Feather Pen
  68. #120 - Silver Pheasant Yellow Ring Feather Baron Ceramic Cert/Ger - $126
    #120 - Silver Pheasant Yellow Ring Feather Baron Ceramic Cert/Ger - $126
  69. #120 - 2 piece view of pen and cap display
    #120 - 2 piece view of pen and cap display
  70. Sold - 30 Cal Bolt Action Pleasant Feather Pen
    Sold - 30 Cal Bolt Action Pleasant Feather Pen
  71. Sold - River Buffalo & Spalted Tamari
    Sold - River Buffalo & Spalted Tamari
  72. Sold - Fountain Pen Reeves Pheasant
    Sold - Fountain Pen Reeves Pheasant
  73. Sold - Reeves Pheasant
    Sold - Reeves Pheasant
  74. SOL D #125 - The Gatsgy Rhodium/Click Pen Moltin Metal - $47
    SOL D #125 - The Gatsgy Rhodium/Click Pen Moltin Metal - $47
  75. SOLD #125 - The Gatsgy - Rhodium/click pen Moltin Metal - view #2
    SOLD #125 - The Gatsgy - Rhodium/click pen Moltin Metal - view #2
  76. SOLD #180 - Feather Mesh Crinite - Big Ben Cigar Pen/Stylus - $61
    SOLD #180 - Feather Mesh Crinite - Big Ben Cigar Pen/Stylus - $61
  77. SOLD #191 - Reeves Pheasant/Leopard Wood - Over Under Shotgun - $131
    SOLD #191 - Reeves Pheasant/Leopard Wood - Over Under Shotgun - $131
  78. SOL D #134 - Key Chain Twist/Gold Burnt Orange - $20
    SOL D #134 - Key Chain Twist/Gold Burnt Orange - $20
  79. SOLD #146 - Stylus Pen - Sea Swirl - $32
    SOLD #146 - Stylus Pen - Sea Swirl - $32
  80. SOLD #145 - Stylus Pen - Orange Fire - $32
    SOLD #145 - Stylus Pen - Orange Fire - $32
  81. SOLD #147 - Stylus Pen - White Black Swirl - $32
    SOLD #147 - Stylus Pen - White Black Swirl - $32
  82. SOLD #148 - Stylus Pen - Cocobolo - $32
    SOLD #148 - Stylus Pen - Cocobolo - $32
  83. SOLD #130 - Stylus Pen Chrome - Motion Metal - $32
    SOLD #130 - Stylus Pen Chrome - Motion Metal - $32
  84. SOLD #149 - Stylus Pen  Katolox - $32
    SOLD #149 - Stylus Pen Katolox - $32
  85. Sold - Ringneck Pheasant  Sierra Carbon Fiber
    Sold - Ringneck Pheasant Sierra Carbon Fiber
  86. #198 - Reeves/Silver Pheasant Mix - Sierra Carbon Fiber Chrome - $108
    #198 - Reeves/Silver Pheasant Mix - Sierra Carbon Fiber Chrome - $108
  87. Sold - Silver Pheasant Mixed
    Sold - Silver Pheasant Mixed
  88. #212 - Cream Camo Shock Pen - $42
    #212 - Cream Camo Shock Pen - $42
  89. #213 - Checker Flag Shock Pen - $42
    #213 - Checker Flag Shock Pen - $42
  90. Sold - Over & Under Shotgun Jim Beam Oak
    Sold - Over & Under Shotgun Jim Beam Oak
  91. Sold - Wild Turkey Over Under Shot Gun Ringneck Pheasant
    Sold - Wild Turkey Over Under Shot Gun Ringneck Pheasant
  92. #200 - Tech Bolt Action - Antique Brass
Markers Mark - $71
    #200 - Tech Bolt Action - Antique Brass Markers Mark - $71
  93. Sold - Jack Daniels Oak Bolt Action Gun Metal
    Sold - Jack Daniels Oak Bolt Action Gun Metal
  94. Sold - Jack Daniels Shock Pen
    Sold - Jack Daniels Shock Pen
  95. Sold - Jim Beam Gunmetal Pen
    Sold - Jim Beam Gunmetal Pen
  96. Sold - Jim Beam Tech Bolt Action
    Sold - Jim Beam Tech Bolt Action
  97. Sold - 30 Cal Bolt Action Pen/Pencil Set
    Sold - 30 Cal Bolt Action Pen/Pencil Set
  98. Sold - 30 Cal Bolt Action Cooper Deer Pen
    Sold - 30 Cal Bolt Action Cooper Deer Pen
  99. Sold - 30 Cal Bolt Action Chrome Deer Pen
    Sold - 30 Cal Bolt Action Chrome Deer Pen
  100. SOL D #217 - Mini Bolt Action Chrome Zebra Wood Sold - Mini Bolt Action Gun Metal Deer Antler - $66 ea
    SOL D #217 - Mini Bolt Action Chrome Zebra Wood Sold - Mini Bolt Action Gun Metal Deer Antler - $66 ea
  101. Sold - 3 piece set - Authentic Jim Beam Oak
    Sold - 3 piece set - Authentic Jim Beam Oak
  102. SOLD #121 - Rhodium Click Pen 
The Gatsby Zebra Wood - $47
    SOLD #121 - Rhodium Click Pen The Gatsby Zebra Wood - $47
  103. Sold - Big Pen Sylus Twist Pen
    Sold - Big Pen Sylus Twist Pen
  104. Sold - 30 Cal Bolt Act/ Zebra Diagonal cut
    Sold - 30 Cal Bolt Act/ Zebra Diagonal cut
  105. Sold - 24 KT Bolt Action/ Spalted Tiger Oak
    Sold - 24 KT Bolt Action/ Spalted Tiger Oak
  106. Sold #111 - Longwood Click Pen Katalox Wood - $39
    Sold #111 - Longwood Click Pen Katalox Wood - $39
  107. Sold - Magnetic Vertex Bethlehem Olive Wood
    Sold - Magnetic Vertex Bethlehem Olive Wood
  108. SOLD #107 - 30 Cal Bullet Cart Click Pen - Chrome 
Black and White Ebony - $42
    SOLD #107 - 30 Cal Bullet Cart Click Pen - Chrome Black and White Ebony - $42
  109. Sold - Magnetic Vertex Spalted Tiger Oak
    Sold - Magnetic Vertex Spalted Tiger Oak
  110. #101 - Polaris Twist Pen Ballpoint - Gold
Kingwood - $44
    #101 - Polaris Twist Pen Ballpoint - Gold Kingwood - $44
  111. #113 - Stylus Gold Bamboo - $32
    #113 - Stylus Gold Bamboo - $32
  112. #153 - Credit Card Twist Pen Limba Wood - $21
    #153 - Credit Card Twist Pen Limba Wood - $21
  113. Sold - #158 - Credit Card Twist Pen Black White 
Swirl - $21
    Sold - #158 - Credit Card Twist Pen Black White Swirl - $21
  114. #156 - Credit Card Twist Pen Limba Wood - $21
    #156 - Credit Card Twist Pen Limba Wood - $21
  115. SOLD #155 - Credit Card Twist Pen Purple Heart Wood - $21
    SOLD #155 - Credit Card Twist Pen Purple Heart Wood - $21
  116. Sold - #154 - Credit Card Twist Pen - Rosewood - $21
    Sold - #154 - Credit Card Twist Pen - Rosewood - $21
  117. Sold - #84 - Pirate Inlay - $96
    Sold - #84 - Pirate Inlay - $96
  118. Sold - #99 - Elegant Pirate Inlay - $98
    Sold - #99 - Elegant Pirate Inlay - $98
  119. #78 - Scull Twist Pen Pewter Purple Waves - $71
    #78 - Scull Twist Pen Pewter Purple Waves - $71
  120. #170 - Skull Twist Antique Brass Slate - $74
    #170 - Skull Twist Antique Brass Slate - $74
  121. #162 - Skull Twist Pewter- Wild Turkey - $71
    #162 - Skull Twist Pewter- Wild Turkey - $71
  122. Sold - #75 - Nautical Twist Pen Cooper  
Jack Daniels - $69
    Sold - #75 - Nautical Twist Pen Cooper Jack Daniels - $69
  123. Sold - #77 - Nautical Twist Pen Sea Foam - $69
    Sold - #77 - Nautical Twist Pen Sea Foam - $69
  124. Sold - #303 - 30 Cal Deer Antler 
Letter Opener Gunmetal - $41
    Sold - #303 - 30 Cal Deer Antler Letter Opener Gunmetal - $41
  125. Sold - 30 Cal Jim Beam Letter Opener
    Sold - 30 Cal Jim Beam Letter Opener
  126. #306 - 30 Cal Jack Daniels 
Letter Opener Gunmetal - $41
    #306 - 30 Cal Jack Daniels Letter Opener Gunmetal - $41
  127. Sold - Bethlehem Olive Wood Letter Opener
    Sold - Bethlehem Olive Wood Letter Opener
  128. #307 - 30 cal Letter Opener - Chrome 
Tiger Wood Splatted - $41
    #307 - 30 cal Letter Opener - Chrome Tiger Wood Splatted - $41
  129. #309 - 30 Cal Letter Opener - Statin 
Wenga - $41
    #309 - 30 Cal Letter Opener - Statin Wenga - $41
  130. Sold - #312 - 30 Cal Letter Opener - Gold 
Burnsess  Rosewood - $41
    Sold - #312 - 30 Cal Letter Opener - Gold Burnsess Rosewood - $41
  131. Sold - #310 - Cal Letter Opener - Chrome 
Red Buffalo Horn - $41
    Sold - #310 - Cal Letter Opener - Chrome Red Buffalo Horn - $41
  132. Sold - #301 - 30 Cal Letter Opener - Gold 
Wild Turkey Barrel - $41
    Sold - #301 - 30 Cal Letter Opener - Gold Wild Turkey Barrel - $41
  133. #308 - 30 Cal Letter Opener - Chrome 
Panga Wood - East Africa - $41
    #308 - 30 Cal Letter Opener - Chrome Panga Wood - East Africa - $41
  134. #302 - 30 Cal Letter Opener - Chrome 
Chilean Lapis Stone - $41
    #302 - 30 Cal Letter Opener - Chrome Chilean Lapis Stone - $41
  135. Sold - #304 - 30 Cal Letter Opener - Gold 
Bethlehem Olive Wood - $41
    Sold - #304 - 30 Cal Letter Opener - Gold Bethlehem Olive Wood - $41
  136. Sold - Cork Screw and Bottle Stopper Combo
    Sold - Cork Screw and Bottle Stopper Combo
  137. Sold - Second View Cork Screw and Bottle Stopper
    Sold - Second View Cork Screw and Bottle Stopper
  138. Sold - #298 - Bottle Stopper/Cork Mahogany - $32
    Sold - #298 - Bottle Stopper/Cork Mahogany - $32
  139. Sold - Leopard Wood Bottle Stopper
    Sold - Leopard Wood Bottle Stopper
  140. Sold - #91 - Bottle Stopper Mahogany Wood - $32
    Sold - #91 - Bottle Stopper Mahogany Wood - $32
  141. Sold - Zebra Wood Bottle Stoppper
    Sold - Zebra Wood Bottle Stoppper
  142. Sold - #90 - Cork Screw Bottle Stopper - Zebra - $32
    Sold - #90 - Cork Screw Bottle Stopper - Zebra - $32
  143. #90 - Cork Screw Bottle Stopper - Zebra - 2 piece
    #90 - Cork Screw Bottle Stopper - Zebra - 2 piece
  144. Sold - #299 - Bottle Stopper Marblewood Northeastern South American - $32
    Sold - #299 - Bottle Stopper Marblewood Northeastern South American - $32
  145. Sold - #297 - Bottle Stopper/Cork Zebrano/Zebra Wood - Central Africa - $32
    Sold - #297 - Bottle Stopper/Cork Zebrano/Zebra Wood - Central Africa - $32
  146. Cork Screws - $26
    Cork Screws - $26