My title page contents
GALLERY​​​​
Every item in the Gallery is for sale.
If you are interested in purchasing one please contact us through our email:  [email protected]

 We are always adding new pictures of items - pleast stop by often to checkthem out.
  1. Rainbow Burl Combination
    Rainbow Burl Combination
  2. Real Rattle Snake Skin
    Real Rattle Snake Skin
  3. Stabilized Buckeye Burl
    Stabilized Buckeye Burl
  4. Apple Wood
    Apple Wood
  5. Title
    Title
  6. Apple Wood Fountain Pen Magnetic Cap
    Apple Wood Fountain Pen Magnetic Cap
  7. Australian Banksia Pod
    Australian Banksia Pod
  8. Sold - #151 - Over Under Shot Gun - Jack Daniels - $75
    Sold - #151 - Over Under Shot Gun - Jack Daniels - $75
  9. #178 - Sierra Twist Pen - Elegant Lady Black Gunmetal - Reeves and Silver Pheasant - $178
    #178 - Sierra Twist Pen - Elegant Lady Black Gunmetal - Reeves and Silver Pheasant - $178
  10. #164 - Gun Metal - Lady Pheasant - $116
    #164 - Gun Metal - Lady Pheasant - $116
  11. Sold - #167 - 30 Caliber Bolt Action - Ringneck Pheasant - $111
    Sold - #167 - 30 Caliber Bolt Action - Ringneck Pheasant - $111
  12. Sold - #172 - Triton Gold Bethlehem Olive Wood - $87
    Sold - #172 - Triton Gold Bethlehem Olive Wood - $87
  13. Sold - #176 - Cigar Twist Pen Gold and Gunmetal Silver Pheasant Lady Pheasant - $111
    Sold - #176 - Cigar Twist Pen Gold and Gunmetal Silver Pheasant Lady Pheasant - $111
  14. #166 - Bolt Action Chrome Jim Beam Barrel - $71
    #166 - Bolt Action Chrome Jim Beam Barrel - $71
  15. #166 - Bolt Action Chrome Jim Beam Barrell - $71
    #166 - Bolt Action Chrome Jim Beam Barrell - $71
  16. #182 - Jr. Abraham Chrome & Black TI Roller Ball Cocobolo Wood - $141
    #182 - Jr. Abraham Chrome & Black TI Roller Ball Cocobolo Wood - $141
  17. Sold - #185 - 30 Cal Bolt Action Chrome Authentic Alaskan Artic Moose Poop - $77
    Sold - #185 - 30 Cal Bolt Action Chrome Authentic Alaskan Artic Moose Poop - $77
  18. #177 - Tricor Fountain Pen Leopard - $88
    #177 - Tricor Fountain Pen Leopard - $88
  19. Sold - #192 - Sierra Gunmetal Fiber Lady Pheasant Black Feathers - $99
    Sold - #192 - Sierra Gunmetal Fiber Lady Pheasant Black Feathers - $99
  20. #196 - Magentic Vertex Rollerball/Ceramic Gunmetal - Black Buffalo Horn - $71
    #196 - Magentic Vertex Rollerball/Ceramic Gunmetal - Black Buffalo Horn - $71
  21. #209 - Jr. Gent II Rodium and Black Pheasant Mix - $172
    #209 - Jr. Gent II Rodium and Black Pheasant Mix - $172
  22. Sold - #199 - Sierra Carbon Fiber Chrome Reeves Pheasant Mix - $114
    Sold - #199 - Sierra Carbon Fiber Chrome Reeves Pheasant Mix - $114
  23. Sold - #201 - Baron Fountain Pen Silver Plated Cocobolo Wood - $79
    Sold - #201 - Baron Fountain Pen Silver Plated Cocobolo Wood - $79
  24. #201 - Baron Fountain Pen Silver Plated Cocobolo Wood - 2 pieces
    #201 - Baron Fountain Pen Silver Plated Cocobolo Wood - 2 pieces
  25. #177 - Jr. Gantz Titanium and Gold Fountain Pen 7M Rattler Cane Snake and Black Buffalo - $178
    #177 - Jr. Gantz Titanium and Gold Fountain Pen 7M Rattler Cane Snake and Black Buffalo - $178
  26. Sold - #79 - Sierra Twist Pen Legend Gunmetal and Rhodium LY Pheasant and Mallard - $115
    Sold - #79 - Sierra Twist Pen Legend Gunmetal and Rhodium LY Pheasant and Mallard - $115
  27. #80 - Sierra Twist Pen Black Chrome and Statin Lady Pheasant Dyed and Reeves - $108
    #80 - Sierra Twist Pen Black Chrome and Statin Lady Pheasant Dyed and Reeves - $108
  28. #181 - Jr. Abraham Chrome and Black TI Rainbow Burl with Pinecone - Fountain Pen - $161
    #181 - Jr. Abraham Chrome and Black TI Rainbow Burl with Pinecone - Fountain Pen - $161
  29. #92 - Gatsby Burnt Cooper - $42
    #92 - Gatsby Burnt Cooper - $42
  30. #95 - Twist Pen Gatsby Belle Wood - $42
    #95 - Twist Pen Gatsby Belle Wood - $42
  31. Sold - #97 - Vertex Fountain Pen Gun Metal Wenga Wormed - $71
    Sold - #97 - Vertex Fountain Pen Gun Metal Wenga Wormed - $71
  32. #103 - Polaris Twist Pen Gunmetal Ballpoint - Olive Wood - $44
    #103 - Polaris Twist Pen Gunmetal Ballpoint - Olive Wood - $44
  33. Sold - #126 - Mini 30 Cal Bolt Action Gold - Kalalox - $66
    Sold - #126 - Mini 30 Cal Bolt Action Gold - Kalalox - $66
  34. Sold - #165 - Jr. Abrahan - Cocobolo - $145
    Sold - #165 - Jr. Abrahan - Cocobolo - $145
  35. #165 - Jr. Abrahan - Cocobolo - 2 pieces
    #165 - Jr. Abrahan - Cocobolo - 2 pieces
  36. Sold - #169 - Atrax Twist Gold Diagnal Cut - Zebra - $62
    Sold - #169 - Atrax Twist Gold Diagnal Cut - Zebra - $62
  37. #142 - Elegant Gold Gun Metal - King Wood - $53
    #142 - Elegant Gold Gun Metal - King Wood - $53
  38. #83 - Jr. Elite Rhodium & 22kt Ceramic Tip - Bits and Pieces - $137
    #83 - Jr. Elite Rhodium & 22kt Ceramic Tip - Bits and Pieces - $137
  39. #83 - Jr. Elite Rhodium & 22kt Ceramic Tip - Bits and Pieces - 2 pieces
    #83 - Jr. Elite Rhodium & 22kt Ceramic Tip - Bits and Pieces - 2 pieces
  40. Sold - #132 - Knurl Twist Pen Ballpoint - Red Heart Wood - $46
    Sold - #132 - Knurl Twist Pen Ballpoint - Red Heart Wood - $46
  41. Sold - #98 - Twist Pen Statin - Gatsby King Wood - $53
    Sold - #98 - Twist Pen Statin - Gatsby King Wood - $53
  42. Sold - #96 - Twist Pen Gun Metal - Gatsby Cocobolo - $42
    Sold - #96 - Twist Pen Gun Metal - Gatsby Cocobolo - $42
  43. #81 - Jr. Elite Gold & Gunmetal Ceramic Tip Coco Bolo - $136
    #81 - Jr. Elite Gold & Gunmetal Ceramic Tip Coco Bolo - $136
  44. Sold - #94 - Acrylic Checker Board Gatsby Belle Wood - $42
    Sold - #94 - Acrylic Checker Board Gatsby Belle Wood - $42
  45. Sold - #143 - Sallfish Gold Twist Gun Metal Gatsby - $85
    Sold - #143 - Sallfish Gold Twist Gun Metal Gatsby - $85
  46. #82 - Altrax Ballpoint Pen Chrome - Curly Coa - $57
    #82 - Altrax Ballpoint Pen Chrome - Curly Coa - $57
  47. SOLD #205 - Atrex Chrome Finish Ballpoint - Black/White Ebony - $57
    SOLD #205 - Atrex Chrome Finish Ballpoint - Black/White Ebony - $57
  48. SOLD #197 - Magnetic Vertex Rollerball/Ceramic Gunmetal - Jack Daniels - $68
    SOLD #197 - Magnetic Vertex Rollerball/Ceramic Gunmetal - Jack Daniels - $68
  49. #187 - Jr. Fountain Pen Silver/24 kt Golden Pheasant - $181
    #187 - Jr. Fountain Pen Silver/24 kt Golden Pheasant - $181
  50. #189 - Prairie Rattlesnake Sierra Gunmetal Carbon Fiber Twist Pen - $106
    #189 - Prairie Rattlesnake Sierra Gunmetal Carbon Fiber Twist Pen - $106
  51. #208 - Jr. Abraham Chrome/Gold Reeves Mix Black Pheasant Background - $185
    #208 - Jr. Abraham Chrome/Gold Reeves Mix Black Pheasant Background - $185
  52. 2 piece view of pen and display
    2 piece view of pen and display
  53. #163 - Gun Metal Bold Timber Rattle Snake - $108
    #163 - Gun Metal Bold Timber Rattle Snake - $108
  54. SOLD #186 - Fountain Pen - Stimson Python Skin (Australia) Pen - $145
    SOLD #186 - Fountain Pen - Stimson Python Skin (Australia) Pen - $145
  55. See #191 - two piece view
    See #191 - two piece view
  56. Sold - Lady Pheasant
    Sold - Lady Pheasant
  57. #207 - Jr. Stateman Fountain Pen Rhodium Black Titanium Lady Pheasant/Reeves Mix - $191
    #207 - Jr. Stateman Fountain Pen Rhodium Black Titanium Lady Pheasant/Reeves Mix - $191
  58. SOLD #188 - Sierra Southwest Carpel Python Carbon Fiber/Chrome - $114
    SOLD #188 - Sierra Southwest Carpel Python Carbon Fiber/Chrome - $114
  59. Sold - Reeves Pheasant
    Sold - Reeves Pheasant
  60. Sold - Ringneck Pheasant Feather Pen
    Sold - Ringneck Pheasant Feather Pen
  61. #120 - Silver Pheasant Yellow Ring Feather Baron Ceramic Cert/Ger - $126
    #120 - Silver Pheasant Yellow Ring Feather Baron Ceramic Cert/Ger - $126
  62. #120 - 2 piece view of pen and cap display
    #120 - 2 piece view of pen and cap display
  63. Sold - 30 Cal Bolt Action Pleasant Feather Pen
    Sold - 30 Cal Bolt Action Pleasant Feather Pen
  64. Sold - River Buffalo & Spalted Tamari
    Sold - River Buffalo & Spalted Tamari
  65. Sold - Fountain Pen Reeves Pheasant
    Sold - Fountain Pen Reeves Pheasant
  66. Sold - Reeves Pheasant
    Sold - Reeves Pheasant
  67. SOL D #125 - The Gatsgy Rhodium/Click Pen Moltin Metal - $47
    SOL D #125 - The Gatsgy Rhodium/Click Pen Moltin Metal - $47
  68. SOLD #125 - The Gatsgy - Rhodium/click pen Moltin Metal - view #2
    SOLD #125 - The Gatsgy - Rhodium/click pen Moltin Metal - view #2
  69. SOLD #180 - Feather Mesh Crinite - Big Ben Cigar Pen/Stylus - $61
    SOLD #180 - Feather Mesh Crinite - Big Ben Cigar Pen/Stylus - $61
  70. SOLD #191 - Reeves Pheasant/Leopard Wood - Over Under Shotgun - $131
    SOLD #191 - Reeves Pheasant/Leopard Wood - Over Under Shotgun - $131
  71. SOL D #134 - Key Chain Twist/Gold Burnt Orange - $20
    SOL D #134 - Key Chain Twist/Gold Burnt Orange - $20
  72. SOLD #146 - Stylus Pen - Sea Swirl - $32
    SOLD #146 - Stylus Pen - Sea Swirl - $32
  73. SOLD #145 - Stylus Pen - Orange Fire - $32
    SOLD #145 - Stylus Pen - Orange Fire - $32
  74. SOLD #147 - Stylus Pen - White Black Swirl - $32
    SOLD #147 - Stylus Pen - White Black Swirl - $32
  75. SOLD #148 - Stylus Pen - Cocobolo - $32
    SOLD #148 - Stylus Pen - Cocobolo - $32
  76. SOLD #130 - Stylus Pen Chrome - Motion Metal - $32
    SOLD #130 - Stylus Pen Chrome - Motion Metal - $32
  77. SOLD #149 - Stylus Pen  Katolox - $32
    SOLD #149 - Stylus Pen Katolox - $32
  78. Sold - Ringneck Pheasant  Sierra Carbon Fiber
    Sold - Ringneck Pheasant Sierra Carbon Fiber
  79. #198 - Reeves/Silver Pheasant Mix - Sierra Carbon Fiber Chrome - $108
    #198 - Reeves/Silver Pheasant Mix - Sierra Carbon Fiber Chrome - $108
  80. Sold - Silver Pheasant Mixed
    Sold - Silver Pheasant Mixed
  81. #212 - Cream Camo Shock Pen - $42
    #212 - Cream Camo Shock Pen - $42
  82. #213 - Checker Flag Shock Pen - $42
    #213 - Checker Flag Shock Pen - $42
  83. Sold - Over & Under Shotgun Jim Beam Oak
    Sold - Over & Under Shotgun Jim Beam Oak
  84. Sold - Wild Turkey Over Under Shot Gun Ringneck Pheasant
    Sold - Wild Turkey Over Under Shot Gun Ringneck Pheasant
  85. #200 - Tech Bolt Action - Antique Brass
Markers Mark - $71
    #200 - Tech Bolt Action - Antique Brass Markers Mark - $71
  86. Sold - Jack Daniels Oak Bolt Action Gun Metal
    Sold - Jack Daniels Oak Bolt Action Gun Metal
  87. Sold - Jack Daniels Shock Pen
    Sold - Jack Daniels Shock Pen
  88. Sold - Jim Beam Gunmetal Pen
    Sold - Jim Beam Gunmetal Pen
  89. Sold - Jim Beam Tech Bolt Action
    Sold - Jim Beam Tech Bolt Action
  90. Sold - 30 Cal Bolt Action Pen/Pencil Set
    Sold - 30 Cal Bolt Action Pen/Pencil Set
  91. Sold - 30 Cal Bolt Action Cooper Deer Pen
    Sold - 30 Cal Bolt Action Cooper Deer Pen
  92. Sold - 30 Cal Bolt Action Chrome Deer Pen
    Sold - 30 Cal Bolt Action Chrome Deer Pen
  93. SOL D #217 - Mini Bolt Action Chrome Zebra Wood Sold - Mini Bolt Action Gun Metal Deer Antler - $66 ea
    SOL D #217 - Mini Bolt Action Chrome Zebra Wood Sold - Mini Bolt Action Gun Metal Deer Antler - $66 ea
  94. Sold - 3 piece set - Authentic Jim Beam Oak
    Sold - 3 piece set - Authentic Jim Beam Oak
  95. SOLD #121 - Rhodium Click Pen 
The Gatsby Zebra Wood - $47
    SOLD #121 - Rhodium Click Pen The Gatsby Zebra Wood - $47
  96. Sold - Big Pen Sylus Twist Pen
    Sold - Big Pen Sylus Twist Pen
  97. Sold - 30 Cal Bolt Act/ Zebra Diagonal cut
    Sold - 30 Cal Bolt Act/ Zebra Diagonal cut
  98. Sold - 24 KT Bolt Action/ Spalted Tiger Oak
    Sold - 24 KT Bolt Action/ Spalted Tiger Oak
  99. Sold #111 - Longwood Click Pen Katalox Wood - $39
    Sold #111 - Longwood Click Pen Katalox Wood - $39
  100. Sold - Magnetic Vertex Bethlehem Olive Wood
    Sold - Magnetic Vertex Bethlehem Olive Wood
  101. SOLD #107 - 30 Cal Bullet Cart Click Pen - Chrome 
Black and White Ebony - $42
    SOLD #107 - 30 Cal Bullet Cart Click Pen - Chrome Black and White Ebony - $42
  102. Sold - Magnetic Vertex Spalted Tiger Oak
    Sold - Magnetic Vertex Spalted Tiger Oak
  103. #101 - Polaris Twist Pen Ballpoint - Gold
Kingwood - $44
    #101 - Polaris Twist Pen Ballpoint - Gold Kingwood - $44
  104. #113 - Stylus Gold Bamboo - $32
    #113 - Stylus Gold Bamboo - $32
  105. #153 - Credit Card Twist Pen Limba Wood - $21
    #153 - Credit Card Twist Pen Limba Wood - $21
  106. Sold - #158 - Credit Card Twist Pen Black White 
Swirl - $21
    Sold - #158 - Credit Card Twist Pen Black White Swirl - $21
  107. #156 - Credit Card Twist Pen Limba Wood - $21
    #156 - Credit Card Twist Pen Limba Wood - $21
  108. SOLD #155 - Credit Card Twist Pen Purple Heart Wood - $21
    SOLD #155 - Credit Card Twist Pen Purple Heart Wood - $21
  109. Sold - #154 - Credit Card Twist Pen - Rosewood - $21
    Sold - #154 - Credit Card Twist Pen - Rosewood - $21
  110. Sold - #84 - Pirate Inlay - $96
    Sold - #84 - Pirate Inlay - $96
  111. Sold - #99 - Elegant Pirate Inlay - $98
    Sold - #99 - Elegant Pirate Inlay - $98
  112. #78 - Scull Twist Pen Pewter Purple Waves - $71
    #78 - Scull Twist Pen Pewter Purple Waves - $71
  113. #170 - Skull Twist Antique Brass Slate - $74
    #170 - Skull Twist Antique Brass Slate - $74
  114. #162 - Skull Twist Pewter- Wild Turkey - $71
    #162 - Skull Twist Pewter- Wild Turkey - $71
  115. Sold - #75 - Nautical Twist Pen Cooper  
Jack Daniels - $69
    Sold - #75 - Nautical Twist Pen Cooper Jack Daniels - $69
  116. Sold - #77 - Nautical Twist Pen Sea Foam - $69
    Sold - #77 - Nautical Twist Pen Sea Foam - $69
  117. Sold - #303 - 30 Cal Deer Antler 
Letter Opener Gunmetal - $41
    Sold - #303 - 30 Cal Deer Antler Letter Opener Gunmetal - $41
  118. Sold - 30 Cal Jim Beam Letter Opener
    Sold - 30 Cal Jim Beam Letter Opener
  119. #306 - 30 Cal Jack Daniels 
Letter Opener Gunmetal - $41
    #306 - 30 Cal Jack Daniels Letter Opener Gunmetal - $41
  120. Sold - Bethlehem Olive Wood Letter Opener
    Sold - Bethlehem Olive Wood Letter Opener
  121. #307 - 30 cal Letter Opener - Chrome 
Tiger Wood Splatted - $41
    #307 - 30 cal Letter Opener - Chrome Tiger Wood Splatted - $41
  122. #309 - 30 Cal Letter Opener - Statin 
Wenga - $41
    #309 - 30 Cal Letter Opener - Statin Wenga - $41
  123. Sold - #312 - 30 Cal Letter Opener - Gold 
Burnsess  Rosewood - $41
    Sold - #312 - 30 Cal Letter Opener - Gold Burnsess Rosewood - $41
  124. Sold - #310 - Cal Letter Opener - Chrome 
Red Buffalo Horn - $41
    Sold - #310 - Cal Letter Opener - Chrome Red Buffalo Horn - $41
  125. Sold - #301 - 30 Cal Letter Opener - Gold 
Wild Turkey Barrel - $41
    Sold - #301 - 30 Cal Letter Opener - Gold Wild Turkey Barrel - $41
  126. #308 - 30 Cal Letter Opener - Chrome 
Panga Wood - East Africa - $41
    #308 - 30 Cal Letter Opener - Chrome Panga Wood - East Africa - $41
  127. #302 - 30 Cal Letter Opener - Chrome 
Chilean Lapis Stone - $41
    #302 - 30 Cal Letter Opener - Chrome Chilean Lapis Stone - $41
  128. Sold - #304 - 30 Cal Letter Opener - Gold 
Bethlehem Olive Wood - $41
    Sold - #304 - 30 Cal Letter Opener - Gold Bethlehem Olive Wood - $41
  129. Sold - Cork Screw and Bottle Stopper Combo
    Sold - Cork Screw and Bottle Stopper Combo
  130. Sold - Second View Cork Screw and Bottle Stopper
    Sold - Second View Cork Screw and Bottle Stopper
  131. Sold - #298 - Bottle Stopper/Cork Mahogany - $32
    Sold - #298 - Bottle Stopper/Cork Mahogany - $32
  132. Sold - Leopard Wood Bottle Stopper
    Sold - Leopard Wood Bottle Stopper
  133. Sold - #91 - Bottle Stopper Mahogany Wood - $32
    Sold - #91 - Bottle Stopper Mahogany Wood - $32
  134. Sold - Zebra Wood Bottle Stoppper
    Sold - Zebra Wood Bottle Stoppper
  135. Sold - #90 - Cork Screw Bottle Stopper - Zebra - $32
    Sold - #90 - Cork Screw Bottle Stopper - Zebra - $32
  136. #90 - Cork Screw Bottle Stopper - Zebra - 2 piece
    #90 - Cork Screw Bottle Stopper - Zebra - 2 piece
  137. Sold - #299 - Bottle Stopper Marblewood Northeastern South American - $32
    Sold - #299 - Bottle Stopper Marblewood Northeastern South American - $32
  138. Sold - #297 - Bottle Stopper/Cork Zebrano/Zebra Wood - Central Africa - $32
    Sold - #297 - Bottle Stopper/Cork Zebrano/Zebra Wood - Central Africa - $32
  139. Cork Screws - $26
    Cork Screws - $26